merner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bankalar ile aktif çalışıyorsanız ve güçlüyseniz bankalardan direkt sanal pos alabilirsiniz,

Hikaye kısmı ise;

Sicili temiz bankalar ile arası iyi, sigorta, vergi borcu olmayan bir şirketi 1M TL'ye havada satarlar. Kredi kartları patlak bitmiş bir adamı da 100 200bin TL'ye şirketi devir alması için ikna etmesi çok zor olmasa gerek. (Aslansın kaplansın, müdürsün, al sana 100K maaş)

Bugün satacağım otelin konaklaması 6 ay sonra gerçekleşecek ve ben parayı peşin almış olacağım. Aktif bir call center otelden evrak karşılığı tek yetkililik alarak aylık 10M TL evrak ödemesi yapabilir ve bugün itibariyle otel açılana kadar çok rahat 100M satış yapıp, otel açılmadan tüyebilir. Bu otelden çok zorlanmadan 5-6 adet tek yetkililik alabilirsiniz.

Antalya'da aylık 100bin Euro ödemeli, 1M Euro'ya 5 yıldızlı bir otel kiralayabilirsiniz, afişe fiyatlar, reklamlar ve oteli açmadan tüyebilirsiniz.

Bu gözler çok popüler 5 yıldızlı otellere sahte site yapıp, sahte rezervasyon satan call center'lar gördü.

2M komisyon alacağım diye, 100M riske girecek firma varsa elimde kelepir köprü var.
Bayağı bir mantıklı bir yaklaşımmış. Paylaştığınız için teşekkür ederim hocam, ben de aydınlanmış oldum bir nebze. 😎