erhanozdogan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin hayır bildiklerinizde şer, şer bildiklerinizde hayır vardır.Allah bilir.

Nasip şu an olmamış. İşine odaklanıp en iyisini yapmaya çalış. Nasibin sonra seni bulacak hiç kafana takma
Psikolojik baskı veya çevre mobingi olmasa ne kadar da görmezden gelsem tmm diyip geçsem de aklıma zihnime işliyorlar. Yaşın ilerliyor kimse almaz daha kim ne yapar seni, yaşıtların evlendi vs veya 20 de evlenseydin şimdi cocuğun senin kadar olmuştu die direk söze giriyorlar. Kimse de demiyo kendini geliştir. Aslında farkındayım da ailemi kıramıyom uzaklaşmak istiyom olmuyo ve bende hayır diyememe sorunu olduğunun da farkındayım üstesinden geldim hayır demenin ama bazen hayır diyemiyom.

Ve hep şunu diyom ALLAH' ım hayırlısı ise nasip et hem benim için hem karşı taraf için.

Sonuçta bencil olup kendimi de düşünmek yerine çift taraflı düşünüyorum hep. Bu nedenle maddiyat konusunda azcık ta olsa tabi ki lüks bir yaşam ve şatafatlı bir hayat istemesi, arabalıyı alması da kendi iradesi ve düşüncesi saygı duyuyorum.

Lakin artık onlarla samimi bağımı bu geceden sonra komple bitiriyorum. Kendime odaklanmam en iyisi 🙂 asgari çalışsam bile zaten arka planda mücadele içerisindeyim. Kendime inancım ve güvenim de var bugün olmazsa yarın diyorum ve zaten güzel şeyler zaman alır