Dini inancınız nedir bilmem, fakat emin olduğum, defalarca gözümle gördüğüm bir olay var.
Allah her erkeği mutlaka iki durum için sınıyor. Bundan adım gibi eminim. Bunu yıllar önce fark ettim ve halen çevremde gözlemliyorum.
Sonrasında kuranda şöyle bir cümleye rastladım "Enfal Suresi 28. Ayet: "Bilin ki mallarınız ve evlatlarınız birer imtihandır."
Bunu gördükten sonra daha da emin oldum.
Şu anda yaşadığınız durum geçecek, gerçekten geçecek. Sadece sabredin ve devam etmeye çalışın.
Bir kapı kapanıyorsa başka bir kapı her zaman var, yalnızca bunu fark etmek zaman alıyor.
Allah yar ve yardımcınız olsun.
Çok doğru demişsin hocam gercekten öyle kalbi güzel olan insan gibi insan olanlar dediğin gibi sınanıyor ve gercekten bende o örnek olarabilirim birşey oluyo ve bir kapı acılıyor allah yine seni yalnız bırakmıyor belki o an seni tepkin isyanın nedir doğru yol nedir daha inanarak kalbinin temizliği ile gercekten bağazılarına garip gelebilir fakat öyle allah insanı doğruları görmesi için sınıyor her insanı değil kalbi doğru olan insanları sonrasında hiç beklemediğin bilmediğin şeyler oluyor ve sen herkesden daha huzulu ve mutlusun eski düzenden daha düzenlisin aklın düşüncelerin daha planlı gözün daha farklı aklın daha farklı görüyor düşünüyor sonrası ferah