eTicra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben zamanında çok yazdım. Yıllar boyunca kendinizi pc başında çürüteceğinize baktınız olmuyor, gerçek dünyaya karışın diye. Hatta bu sözlerim yüzünden banlandım. Herkez bu işlerden para kazanamaz. Birileri kazanır birileri de yıllarca oturur milletin nasıl para kazandığını izler.

Kardeşim ben gerçekçi ve açık sözlü bir adamım. Sen 16 yıllık üyesin. 16 yıl demek bir ömür demek. Sen bu pc başında hayatını kurtaracak parayı kazanamadıysan bizim sana hiç bir yardımımız tavsiyemiz olamaz. Git garsonluk yap fabrikada çalış reel hayata karış. Kimse seni burada kurtarmayacak, verilecek fikirleri sen zaten çoktaan kafanda kurmuşsundur. Bir işe yaramaz. Yarın sabahtan çık ve gerçek bir iş bul, ondan sonra hayatın düzelecektir. Bunu yapmazsan zaten hiç bir şey yapamazsın.
Şurada 20 yılda hayatını kurtarn 100 kişiden 5 yada 10 kişi vardır öyle bir tepeden konuşuyorsunuz ki herşey kolay sanki. Herkes bir şekilde rızkı kovalıyor batıyor çıkıyor batıyor çıkamıyor tekrar batıyor gibi gibi bir sürü engebeli yoldan geçiyor. Yazdıklarınızda haklılık payınız olmakla beraber biraz yanlış telaffuz ettiğinizi düşünüyorum.

Konuyu açan hocama gelecek olursam eğer yani bazen baht şans kısmet nasip öyle bir düğümleniyor ki gitmiyor zaten son 3 aydır ayakta kalabilen yok kolay kolay fabrika benzeri yerler en azından piyasa düzelene kadar bir süreliğine idare için olabilir gibi onuda bulamıyorsanız işin olsunda vardır iş oda olmuyorsa bu iş sağlayan komisyon alan yerler var insan kaynakları diye geçiyor onlarda iş vardır.