Ben Allah yok demiyorum. Hiç bir zaman bilemeyeceğiz diyorum. Bilinse idi şimdiye bilinirdi.
Evet siz inananlar çok zekisiniz.
Hz Peygamberin Hangi Eşi ile Birlikte Olmasına Gelen Ayette Hikmet Gözüyle Bakanlardansınız. Bunda hangi buluşu buluruz deyip gece gündüz üstünde çalışıyorsunuz.
Peygambere Tüm Akrabalarının Kadınlarının Helal Olduğuna Dair Gelen Ayette Evrenin Sırlarını Bulmaya Çalıştınız.
Müşrikler Evlatlığının Karısı ile Evlenmeyip Bunu Kötü Birşey Sayarken, Hz Peygamberin Bu Sistemi Yok Ederek, Gelen Ayet ile Atom Altı Teknolojileri Bulmaya Çalıştınız Evet.
Siz inananlar o kadar çok zekisiniz ki, Her an tüm insanlık yararına bir buluş bulacaksınız. O derece zekisiniz siz inananlar.
İnanmayanlarda aptal geri zekalı iqsü düşük akraba evliliği sonucu gelmiş insanlar evet.
Şuan 2026 yılı itibariyle tüm bulunan teknolojiler, Tamamı müslümanlar buldu. Kafirler aklını kullanamıyorlardı ya hepisi geri zekalı doğru söylüyorsunuz.
Türk ateistler uzaya çıktığı için haklısın..
Teknoloji üretenlerin dinsiz olduğunu kim söyledi..
İslam sana saniyeni boşa harcama der.. Bir işi bıraktığında başka işe başla der..
Sen 24 saat yat.. İslam suçlu.. oldu..
Bak sihalar nasıl oluyomuş çalışınca.. neyse cevap yazma lütfen.. veya alıntılama beni..