Merhaba değerli forum üyeleri;
Ürünlerimiz, Adana bölgesinin en temiz havasına sahip Aladağ İlçesi, Demirkazık Dağları’nda 1800 - 2000 rakım aralığında üretilmektedir. Bölge şartları gereği fiyatlarımızı, büyük şehirlerdeki yüksek rakamlara inat, her bütçeye uygun seviyede tutuyoruz.

🍯 Ürün Özellikleri ve 2025 Sezonu

• Bal Türü: 2025 Yaz Sezonu "Kefen Balı"dır.
  • Karakteri: "İlaçlık bal" kategorisinde değerlendirilen, kendine has aroması olan bir baldır. Tüketildiğinde ağızda ve boğazda hafif bir yanma hissi bırakır (Gerçek kalite göstergesidir).
  • Tazelik: Şu an satışta olan ürün güncel sezon balıdır. Yeni sezon çıktığında konu üzerinden bilgilendirme yapılacaktır.

✅ Güven ve İade Politikası (Koşulsuz Şartsız)

Balıma güveniyorum ancak damak tadı kişiye özeldir. Bu yüzden:
  1. Deneme Boyu: İlk satışlarımızı balı tanımanız için 1 kilogramlık paketler halinde yapıyoruz.
  2. İade Garantisi: 1 kg balı alın, deneyin. Eğer tadını beğenmezseniz koşulsuz şartsız geri gönderebilirsiniz.
  3. İade Edilen Bal Ne Oluyor?Gelen iadeler asla tekrar satılmaz; kış sezonunda arılarımıza destek gıdası olarak geri verilir.
    • Not: Gönderdiğim bal harici kutuya farklı bal koyup iade etmeye çalışan art niyetli durumlarda, kanıtlarla birlikte forum moderatörlerine bildirim yapılacaktır.

💳 Ödeme ve Teslimat Avantajları

• Güvenli Ödeme: Forumda benden eski ve ticaret puanı 50+ olan üyelerimize teslimat sonrası ödeme imkanı sağlıyorum.
  • Kargo Ücreti: Hepsijet ile gönderim sağlıyorum. 6 KG’a kadar kargo sadece 96 TL'dir. * Farklı kargo firması isteyenler, ücret farkını karşılamak kaydıyla belirtebilir.
  • Sadakat Bonusu: İlk 1 kg alımınızdan memnun kalıp ikinci siparişinizi verdiğinizde kargo ücreti tarafımdan karşılanacaktır!
Bal kilogramı 500 TL'dir.
Zeytinyağında demlenmiş propolis 30 ml damlalıklı şişede 250 TL'dir.