Lufi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam belediyelere gidip konuşmanız lazım mutlaka işçi arıyorlar çünkü ben manavgattayım burdaki ipsiz sapsız insanlar 50-60k civarı maaş alıyorlar. hafta sonları tatil. böcek ilaçlama işi yapıyor. Sizde gidip bir sorun. Mutlaka size de iş bulunur. Dualarım sizinle Allah yardımcınız olsun.
Nerde hocam belediyeye girmek memur olmaktan zor
İl başkanını tanıyosan girersin de onun dışında ben başıma gelen bişeyi yazayim size
Belediyeye çöpçü alınacak hani bu büyük çöp kamyonu yok mu arkasına sağ ve sola 2 kişi atlıyo sonra o kare çöp kutusunu boşaltıyolar yolları gezip.
Ben sandım utanma parası + maaş falan 90k 100k alır bunlar, alım da var bi başvuralım dedik.
Adam diyor ki sözleşmeli alıcaz asla kadro yok ve sadece asgari ücret yol yemek de yok asgari ücrete çöpcü olacaksın.
Adamın suratına küfür edecektim vazgeçtim yazacaklarım bu kadar

Konu sahibine gelirsek benim tek önerim var inşaat abi çıraktan başlar 35-40k alır 6 ayda usta olur 60-80 arası alır yaşa bakmazlar inşaatta elektrik bölümü daha az üst baş kirlenir bi dönem çalıştım ama yapılan iş bitince il değiştiriyolar ve onlarla gidersen paranı daha çok veriyolar il dışına gitsen burda 40 alıyosan öyle olunca 60 70 alıyosun zaten kalacak yer vs veriyolar.
Evli adama göre olur mu emin değilim ama benim ki bi öneri