Bu tarz konu açmak yasak mı vallahi bilmiyorum ama KESİNLİKLE PARA PUL VS İSTEMİYORUM. Lütfen konu doğru anlaşılsın. 36 yaşındayım ve battım. Sadece gerçekten elimden tutup yol gösterecek birine ihtiyacım var hepsi bu. Her şeyi belgeleyip ispatlayabilirim. Sadece iş istiyorum.
Ben Hakan 36 yaşındayım. 5,5 yaşında kızım 3,5 yaşında oğlum var. 15 yıl özel sektörde çalıştım. Çağrı merkezinde (vodafone, türktelekom, digitürk, elektrik parakende, doğalgaz) müşteri temsilciliği, takım liderliği, eğitmenlik, raporlama ve planlama, süpervizörlük görevleri yaptım. Şubat depremiyle beraber urfadan Eskişehire iş için taşındım. 2025 yılında son çalıştığım iş yerinde (eskişehir) yönetici mobingi nedeniyle işten çıkarıldım ve 1,5 yıldır mahkemem devam ediyor. Bu sürede depremin ağır etkisiyle birlikte evi satmam ve borçları kapatmam gerekti. İşten çıkarıldığımda borçlardan kalan paramla bir çiğköfteci dükkanı devraldım. 1 yıl işlettim ancak son 3 ayı zarar yazınca ramazan başında dükkanı kapatmak zorunda kaldım.
Elimde çok az bir param vardı o da kapanış işlemleri, bir takım borçlar ve bu ay ki kira fatura vs derken şuan sıfırı gördüm. 1 aydır iş arıyorum ama hiç bir şekilde bulamadım. Bu sürede belki tuttururum diye etsy de pod satış mağaza açtım ama hiç bir şekilde başarılı olamadım. Youtube denedim ama başaramadım.
şuan elimdeki tek satabileceğim laptop vardı onu satılığa çıkardım. Ama öyle bir durumdayım ki beş parasız kaldım çocuklarımın yüzüne bakmıyorum artık.
internetten veya yüzyüze çalışacağım bir iş modeli arıyorum. Çok zor durumdayım. Biliyorum insanlar emek verip öğrendiği ve gelir sağladığı iş modelini paylaşmak istemez. Ama vallahi çok zordayım. Sonumun kötü bitmesini istemiyorum artık. 36 yaşında adamım gözlerime hakim olamıyorum.
Lütfen DİLENCİ DEĞİLİM PARA PUL İSTEMİYORUM. Sadece elimden tutacak birilerine ihtiyacım var, çaresizim.