Merhabalar,

Schutze adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kişiye özel sanal iban mı veriyorsunuz ? Alıcı ismi ne gözüküyor o zaman karşı tarafta.
EURO Iban'da alıcı ismi kendi isminiz oluyor.

kumanya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
keşke kripto hesabından usdt de gönderebilseydik ) süper olurdu yurt dışı ibana euro ibana yani her hangi bir türk bankasından ödeme gönderilebiliyor mu
E-para kuruluşları olarak kripto cüzdanları ile transfer yapamıyoruz

netadam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İsim soyisim Iban vermiyorsanız adsense ödeme göndermez.
Euro Iban'da isim soy isim ve Iban bulunmaktadır

By_Savas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kişisel olarak İngilizce TR ye kapalı bir web sitemin reklam gelirlerini almak için bu sistemi yani IBAN'ıma transferi kullanabiliyor muyum? Reklam veren ibana Euro transfer edebilirler. Ayrıca yüksek ödemeler olacaktır az önce okuduğum kadarıyla anlamsız şekilde kapatılan hesaplar da mevcut.
Bireysel hesap olması nedeniyle bireysel hesabınıza alabileceğiniz tüm transfer işlemlerinde Euro Iban'ınınızı kullanabilirsiniz. Aylık işlem limitlerimize buradan ulaşabilirsiniz.

AcimasizYorum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanal posta abonelik işlemlerinde ödeme kabul ediyor musunuz ?
Yani uygulamam var üyelerim aylık ödeme yapıyor, bu sizde bir sorun teşkil ediyor mu ?

Pos oranları nedir?
Sanal Pos'ta tekrar eden abonelik ödemeleri için henüz entegrasyonumuz bulunmamaktadır. Tek seferlik ödemeler ve komisyon oranları için buradan form doldurarak bilgi alabilirsiniz 🙏

Python7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nfc sistemini bı türlü gecemiyorum gerci kimlik okutmayi bile ac seferde geçtim hatirlayamadim. Başka yolu yok mu hesabi yukseltmenin
NFC ile doğrulama zorunlu olarak gerekmektedir. 🙏 Cihazınızın kimlik okuma ve NFC adımlarına uyumlu olması gerekmektedir.