Sana önerilerimi sıralayacağım dostum;
1) 15 gün üst üste aynı saatte yap paylaşımını.
2) 15.günün sonunda birer gün ara vererek yeni bir 15 gün serisine devam et.
3) Kanalını aktif olarak kullan. İlgil alanınla ilgili her gün video izle, o kanallarla da etkileşimde bulun ve videolara yorum yap, beğen. Youtube senin tamamen o niş üzerinde olduğunu ve ilginin o olduğunu kazısın sistemine.
4) Sana yapılan yorumların da hepsiyle etkileşimde bulun. Yorumlara cevap ver, beğen.
5) Topluluğu canlı tutmak için video başlık ve açıklamalarında onlara sorular sor.
6) Kanalında mutlaka özgünlük göze çarpsın. Bir ikon bile olsa kanalını farklılaştır, diğerleriyle benzer olmasın.
7) Disiplini korursan para kazanmaman imkansız. Kimseye kulak asma, hurafelere inanma. Youtube ile ilgili çok hurafe var ve %99'u yalan.. Ve bunları çok ünlü youtube eğitmenleri de söyleyebiliyor.
hocam bilgiler için teşekkürler. hergün aynı saatte derken ben mesela sabah 10 da atıyorsam ya da zamanlıyorsam bazen 10.15 bazen 10.00bazen 10.08 gibi sürekli farklı yapıyorum ki sanki böyle otomatikleştirmiş gibi anlamasın diye hata mı ediyorum doğru mu ediyorum anlayamadım. siz ne dersiniz? bir de 2 3 günlük zamanlamak mı iyi yoksa 15 günlük bir aylık zamanlamak mı yoksa hiç zamanlamamak mı? uzun video olduğunu belirteyim. bir de herkes her yerde akşama doğruyu tavsiye ediyor 18 20 arası diyorlar ancak ben en iyi verimi genelde sabah 9 da yaptığım paylaşımlardan alıyorum ayrıca videoların ortalamasında en yüksek izlenmeler saat 10 11 ile akşama doğru 14 15 arası.