Merhabalar Reklam kurulumu hakkında işinin ehli yıllarını ads ye vermiş arkadaslari profilimdeki wp ye beklemekteyim.
Şahsım olarak google ads de kendimin de ideal seviyenin üstü başarılı olduğunu düşünüyorum ve bu sebepten lütfen her google ads de reklam verebilenin yazmamasını rica ediyorum.
Sektör gereğince bazı keywordlerin ve site içeriğinin kabul edilemez iş politikalarına atmaması için ilgili bilgiler tarafımca verilebilir ancak ads yi yemiş yutmuş kişiler daha iyi bilecektir zaten.
arayışım

2 dolar kısıtından cıkmış hesap, konu bahsi web sitesi arama ağı olarak reklam girilmiş günlük bütçe 15-40 k arası ne girilebilirse makul görünen. reklamın teklif stratejisi öğreniyor dan uygun'a çekildiğinde yani reklamın girildikten sonraki 5. gününde reklam hesabı hazır hale gelirse hesap başı 5000 tl vereceğim.
site içeriğinin hiçbir önemi yok faliyete düşmemesi için herhangi bir faliyet ışığı yakacak ibare ya da mevzuat bulunması şart değil. arama (çağrı olarak) değil sitenin kendisine site tıklaması istemekteyim.
sürekli olarak hesap arayışı sağlamaktayım ( işletme faliyetine çare bulunursa hesap temini duracaktır )
profesyonel ve işinin ehli arkadaşları beklemekteyim şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum iyi forumlar.