Ürün ilanı:
https://shbd.io/s/UqynfeJ4
Setup Fotoğraflarda Gördüğünüz Şekilde Herşey Dahil Verilecek Aşağıda Sistemin Tüm Özellikler
Tüm Parçalar Dahil Aşağıda Açıklayıcı Yazmakta;
Asus GeForce TUF RTX 3060 Ti GAMING OC V2 8GB GDDR6 256Bit NVIDIA Ekran Kartı (Kutu Mevcut)
AMD Ryzen 5 7500F
Gigabyte A620M
XPG Lancer Blade 8 GB X 2 = 16GB Ram
Gametech Hydra AHD360MM x 3 Fanlı (Kutu Mevcut)
Kasa Markasını Bilmiyorum (Kumandalı + Full RGB)
7x RGB GameTech Hydra İle Uyumlu Fan Kasa İçi (Tam Marka Bilmiyorum)
Arc-650 650W 80 Plus Bronze Power Supply Pc Güç Kaynağı (Kutu Mevcut)
XPG 512GB SSD (DETAY BİLMİYORUM)
RAMPAGE 27" DR27R240C Monitör (Kutu Mevcut)
Samsung Odyssey G3 LS24DG302EUXUF 24" 1 ms Full HD Pivot 180 Hz Oyuncu Monitörü (Kutu Mevcut)
Wraith Ace Series [Glimpse] Limited Edition Poron Mousepad (1 Aylık Ürün Kutu Mevcut)
ATK Blazing Sky F1 V2 Wireless Mouse (Kutu Mevcut)
North Bayou Nb F80 17-30 Lcd Led Monitör Tutucu Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı (2 Adet 1 Beyaz 1 Gri Ton) (Kutu Mevcut)
Logitech G435 Lightspeed Siyah Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı (Kutu Mevcut)
Rode Podmic Usb / Analog Yeni Nesil Dinamik Podcast / Broadcast Mikrofon (1 Haftalık Kutu Fatura Dahil)
Logitech C922 Pro Stream (2 Aylık Kutu + Fatura Mevcut)
Ekstra Ücret Karşılığında Masa + Koltuk Dahil Verilebilir. Bilgi İçin yazınız veya arayınız
Exvega Andromeda Attack on Titan Lisanslı Oyuncu Koltuğu (2 Ay Önce Satın Alındı İnternet Üzerinden Exvega Sitesinden.)
(MDF MASA ZİZUVA TEMİZ KULLANILDI 1 YILLIK MASA KIRIK ÇATLAK VB. YOK)
Fiyat: 60Bin TL Fiyat bu şekilde devletimiz sağolsun 90bin tl trafik cezası var ekstra koltuk masa almayı düşünen kişiler olursa wpden iletişim kurabilir veya arayabilir. Çoğu ürünün garantisi var sorunsuz.
teslimatı izmirde olan veya izmire gelebilecek birisi varsa ancak yazarsa sevinirim çünkü çok fazla parça var ve öyle kaldır götür tarzında değil sahibinden ilanında mevcut.
iletişim: 0544 646 8149