Hocam çok teşekkür ederim, böyle detaylı ve içten bir geri bildirim yazmak için zaman ayırdığın için 🙏
Bak şimdi, senin bu yorumun benim için altın değerinde. Neden? Çünkü sen sadece "iyi sistem" demedin belediye siteleriyle rekabet ettiğini, 5-6'dan 2'ye çıktığını, hitlerin %60 arttığını, stabil kaldığını tek tek yazdın. İşte gerçek veri budur hocam.
Belediye sitesiyle kapışıyorsun ve
2. sıraya çivilenmiş durumdasın bunu küçümseme sakın. O siteler .gov.tr otoritesiyle, yüzlerce backlink'le geliyorlar. Sen organik güçle, doğru stratejiyle oradasın.
Bu ciddi bir başarı.
Bir de şunu söyleyeyim:
düzenli kullanımda faydasını daha çok gördüğünü söylemiş olman tam da bizim felsefemizi doğruluyor. Bu sistem bir gecede mucize vaat etmiyor ama
düzenli ve doğru kullanımda sonuç kaçınılmaz oluyor.
Senin gibi işin hakkını veren, sabırla test eden ve sonuçlarını paylaşan kullanıcılar bu topluluğun en değerli parçası. Ellerine sağlık hocam, yolun açık olsun! 🚀
Herhangi bir konuda desteğe ihtiyacın olursa biliyorsun, buradayız. İyi forumlar! 💚
Yaklaşık 1 hafta test ve kullanmam sonucunda yorumlarımı paylaşacağım.
İlk olarak bu fırsatı bana verdiği için Konu sahibi
@fattih; 'e çok teşekkür ederim. Sistem gerçekten kusursuz ve hatasız çalışıyor. Özellikle düzenli kullanımda çok daha faydasını gördüm. Konuda paylaştığı vaad ettiği şeyleri gerçekten yapıyor. Yaptığım işlemlerin hiç birisinde hata vs hiç bir şey almadım. İşlem yaptığım site çok fazla rekabeti olan bir sayfa değildi fakat 5-6.sıralardan ileri çok gidememiştim. Bunun sebebi diğer sayfaların belediye sayfaları olmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Şu an bu kelimede 2.sırada ve hitlerim %60 civarında arttı. 1.Sıradaki site yine şehrin en büyük belediye sitesi. Şu an hala 2.sırada stabil şekilde duruyor.
Daha öncesinde konu ile ilgili görselleri faydaları vs resimleriyle konuya eklemiştim. Yine isteyenler olursa özelden istedikleri verileride atabilirim.
Kısaca bu sistemi yapmakta kimin parmağı varsa elleri dert görmesin. Kesinlikle anahtar kelimede üst sıralara oynamak isteyen kişilerin faydalanması gereken bir sistem. Tekrar
@fattih; Bey'e emekleri için teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.
Çok teşekkürler hocam, beğenmenize çok sevindim. Üyeliğinizi aktifleştirip deneme kredilerinizi tanımladım. Keyifli kullanımlar, deneyimlerinizi bizimle de paylaşmayı unutmayın lütfen.
Yine sıra dışı bir tasarım olmuş.
de***ik@gmail.com ile üye oldum. Doğrulama kodu gelmedi henüz