Hocam, bu yorumunu okurken gerçekten gözlerimiz doldu. 🙏
25 yıllık SEO tecrübesiyle bu sektörün her halini görmüş birinden böyle bir geri bildirim almak... Bunu tarif etmek zor. Bu bizim için sadece bir yorum değil, tam anlamıyla bir
yakıt oldu.
"20 günlük sitede ilk 3" ve "1 saatte Featured Snippet" bunları sen yazmasaydın, biz söylesek inanmazlardı hocam. 😄 Ama senin gibi işin mutfağında yıllarca pişmiş biri bunu yaşayıp paylaşınca, bambaşka bir anlam kazanıyor.
Şunu bilmeni isterim: TNT SEO şu an gördüğün halinin daha başlangıcında. Önümüzdeki haftalarda çok ciddi yeni özellikler geliyor. Otomasyon tarafında, içerik kalitesinde, analiz derinliğinde seni şaşırtacak şeyler hazırlıyoruz. Senin gibi kullanıcıların geri bildirimleri tam da bu özelliklerin yol haritasını çiziyor.
Bu yorumlar olmasa olmazdık. Cidden. Gece 3'te kod yazarken motivasyonu bu mesajlardan alıyoruz. Sen sadece bir müşteri değilsin hocam, bu yolculuğun bir parçasısın.
Teşekkürler, gerçekten çok teşekkürler. 🚀
Selamlar,
Normalde pek yorum yazmam ama bu sefer gerçekten yazmadan geçemedim.
Seo Killer ürününü satın aldım, Fatih sağ olsun yanında TNTSEO paketini de hediye etti. Şu an her iki sistemi birlikte aktif olarak kullanıyorum ve açık söyleyeyim, ortaya çıkan sonuçlar beklentimin çok çok üstünde.
İki ürünü entegre kullanarak gerçekten ileri seviye bir Seo sistemi kurdum. Seo Killer ile anahtar kelime analizi ve strateji tarafını net şekilde belirliyorum, TntSeo ile de bu stratejiye uygun nokta atışı içerikler üretiyorum. Bu kombinasyon inanılmaz bir verim sağlıyor.
Sonuç kısmı ise gerçekten dikkat çekici. Henüz 20 günlük yeni bir web sitesinde, tamamen planlı şekilde ilerlediğim blog içerikleri Googleda ilk 3 sırada. Daha da ilginci, farklı bir sitede yayınladığım bir makale sadece 1 saat içinde Featured snippet aldı. Bu seviyede bir hızı ve doğruluğu manuel olarak yakalamak neredeyse imkansız.
Sistemin en sevdiğim taraflarından biri de sürekli güncel kalması. Fatihin eklediği yeni özellik sayesinde araç direkt Google üzerinden veri çekerek içerikleri güncel bilgilerle oluşturuyor. Bu da ciddi bir fark yaratıyor. Ayrıca herhangi bir eksik ya da geliştirme fikri olduğunda çok hızlı şekilde aksiyon alıp sisteme entegre etmesi de gerçekten takdir edilesi.
Kısacası bu işlerle (Seo) ciddi anlamda uğraşan (25 yıldır) ve büyük firmalarla iş yapan biri olarak şunu net söyleyebilirim; Bu seviyede düşünülmüş, bu kadar kapsamlı ve sürekli gelişen bir sistemle çok nadir karşılaşırsınız. Makale içerik üretimi artık SEOnun temel taşı ve bu iki araç bu süreci baştan sona kusursuz hale getiriyor.
Her iki ürünü birlikte kullanmanızı kesinlikle tavsiye ederim.
Emeği için Fatihe ayrıca teşekkür ederim. Hem çok ilgili hem de gerçekten işinin ehli biri.