Caty adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hem USD hem de Kripto kullanabileceğiniz bir yer yok. USD'yi en fazla bir yerde çeviri yaparsınız. Yeni USD olduğundan emin olun. Eski basım ya da hasarlı paraları almazlar. Alan yerde yarısını komisyon olarak alır.

9 Mayıs özel bir gün olduğu için, bu tarihten 1 gün önce ve bu tarihte sefer yapmayın. Hangi şehirdeyseniz orada kalın. Kutlamalara vb katılın.

Rusyaya giderken götürebileceğiniz çok şey var ama hızlıca satabilmeniz için alıcısının hazır olması gerekir. Tonla hizmet veren yer varken, o iş size kalmayabilir. Ya biriyle anlaşıp beraberinizde getirirsiniz, ya da birilerinin ihtiyaçlarını getirirsiniz. Çok bir kar bırakmaz, ama hiç yoktan iyidir. Çok deli kar yapayım derseniz, Cartier alırsınız, burada satıcısı varsa, size tüm tatili uçak biletleri dahil bedavaya getirir. Aradaki fiyat farkı zaten her şeyi öder.

Geri dönüşte elektronik eşya alabilirsiniz. Türkiye'de her türlü pahalıdır. Telefon almayın. PlayStation falan olabilir belki. Biraz fiyat karşılaştırması yapmalısınız.

Gezecek tonla yer var. Zaten planda yapmışsınızdır. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.

Çok teşekkürler hocam, Ülke mayıs ayında keyiflenir diye aldım bileti 9 mayısı da düşünerek de acaba Ukrayna buna karşı extra bir şeyler yapar mı bilemedim Ülke genel olarak güvenli mi bu aralar?

Bir de Ural airlines ile uçuyorum bu da çok iyi değilmiş malesef hahaha bilginiz var mıdır?