mailede gelebilir bildirim ceza yazıldıysa babanızın e devletine hangi mail kayıtlıysa ona gelir eğer gelmemişse büyük ihtimal ceza yazılmadı hocam
Yazmamışta olabilir korkutmak amaçlı.
Plakanız o şehirden farklı ise ve sürekli ihlal edilen bir yol değil ise uyarı yapmış olabilir.
Bazen geç yazabiliyorlar sanırım. Geçen sene Eylülde çekilen fotoğraf için kasımda ceza geldi. Fotoğrafın çekildiği tarih eylül gözüküyordu teblig tarihi kasım.
%70 yazmadı hocam stress yapmayın
Geçen bende motorla sarida geçtim yazdım sana dedi yazmamış korkutmuşdur
bizim biladerin kayın babası e5 te bomboş yolda yerleşim yerinden uzakta sapağı kaçırıyor geri geri gelmiyor ters dönüp gelip kavşağa giriyor mobeseden aynı günde ceza gelmişti 9,bin küsürdü
Ödenek sıkıntısı olabiliyor tebligat gelir.
Araç kimin üstüneyse onun e-devletine gir, plakaya yazılan cezaları 2-3 gün süreyle kontrol et belli olur. Tecrübeyle sabit.
Normalde kaçan veya kameralardan tespit edilince plakaya yazılır, siz kaçmamışsınız ve durmuşsunuz yazsaydı orda yazardı
çok yüksek ihtimal ceza yemedin
Ben geçmediğim kırmızı ışıktan ceza yedim silinmiş yaya geçidi görünmüyor bile üzerinde durdun geçmiş sayılıyorsun diye 5000₺ yazdı
2 hafta içinde gelmez ise birşey olmaz
1 hafta kadar da gecikebiliyor bazen hocam
Bana 2-3 saat içinde yazıyolar hep bence yazmamıştır
3 saate gelmişti cezam
geç düşebiliyor ben abarth egzozdan video kaydıyla trafikte çekilen bi video ile yani plakaya ceza yemiştim
10 gün sonra düşmüştü e devlete
Geç düşebiliyor çoğu zaman ara ara kontrol edin, vergi borcu sorgulama ekranına da bakın.
Şehir içinde ters yöne girdiyseniz 11.600 tl
Şehirlerarası girdiyseniz 90.000 lira cezası var
Bana haber gönderdiler ceza yazacaz diye... cezam hazır en yakın çevirmede beni bekliyor
Genelde 24 saat sonra mail geliyor ve e-devlete o an düşmüş oluyor, anında geliyor diyenler çok fazla ama hiç anında gelmedi bana.
bir ay sonra geldıgını bilirim indirim teblig tarihinden itibaren esas alınır.
1 haftaya düşer yazdıysa erken ödeme indirimi sisteme düştükten sonra başlıyor
Uslupta bir sey yok hocam. Adam hakli. Ters yonde kazaya da sebebiyet verebilirdiniz.
Konu hala aktif neredeyse 2 hafta oldu fakat hala sistemde gözükmüyor hiç bir şey şöyle yazıyor son 1 yıla ait 34 -- adlı plakanıza ait ceza bulunamamıştır. ne yapmam gerekiyor