İtemsatış ve benzeri platformlarda paylaşımlı hesap (Steam, Perplexity vb.) satışı yapan veya bu kârlı sektöre adım atmak isteyenler için geliştirdiğim Otomatik Kod İletim Scripti'ni ve yanında sunduğum Eğitim/Danışmanlık paketini satışa sunuyorum.
Sistemin doygunluğa ulaşmaması ve değerini koruması adına satışı sadece 10 kişiyle sınırlı tutuyorum.
💻 Script Ne İşe Yarar?
Paylaşımlı hesap satışlarındaki en büyük zaman kaybı, müşterilerin giriş yaparken talep ettiği doğrulama kodlarıdır. Bu script sayesinde; Steam, Perplexity veya benzeri platformlar için Google'a (veya maile) gelen güvenlik kodları, başında beklemenize gerek kalmadan otomatik olarak kullanıcıya iletilir.
Sistemi incelemek için demoya buradan göz atabilirsiniz:
🔗 Demo:
https://otokod.hesaptr.net
🎁 Scripti Alanlara Ücretsiz Sağlayacağım Eğitim & Bilgiler:
Sadece scripti verip geçmiyorum, bu işin mantığını ve tedarik sürecini de detaylıca anlatıyorum:
Paylaşımlı Hesap Kurulumu: Perplexity ve Steam paylaşımlı hesapları nasıl açılır, nasıl yönetilir?
Çevrimdışı Satış Taktikleri: İtemsatış gibi mağazalarda "Çevrimdışı Steam Oyun Hesabı" satışları nasıl yapılır, nelere dikkat edilmelidir?
Tedarik Ağı: Bu iş için en uygun ve kaliteli Steam hesapları nereden, nasıl temin edilir?
💰 Fiyatlandırma ve Kontenjan
Fiyat: 5.000 TL
Kontenjan: 10 Kişi (Şu an kalan: 10)
WhatsApp :
Https://wa.me/+905347421292
Bu script ve eğitim sayesinde kendi paylaşımlı hesap satış otomasyonunuzu kurabilir ve pasif gelire dönüştürebilirsiniz. Satın almak veya detaylı bilgi edinmek isteyenler konu altından yazabilir veya PM (Özel Mesaj) üzerinden iletişime geçebilir.