O kadar detaylı ve güzel bir geri dönüş ki, gerçekten çok teşekkür ederim. İşin arkasındaki emeğin görülmesi ve bu denli takdir edilmesi çok gurur verici. 🙏🏻🥹

Çok yakında çok güçlü özellikler de ekleyerek yolumuza durmadan devam edeceğiz, sizin gibi kıymetli müşterilerimizin, dostlarımızın olması bizi çok daha iyilerini yapmaya zorluyor. Var olun.

Sentient adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konuyu özellikle açmak istedim çünkü gerçekten hakkını vermek gerekiyor.

Seo Killer ürününü satın aldım, Fatih sağ olsun TNTSEO paketini de hediye etti. Şu an iki sistemi birlikte aktif şekilde kullanıyorum ve açıkçası bu seviyede bir sistem beklemiyordum.

Kısa sürede kurduğum yapı sayesinde çok ciddi sonuçlar almaya başladım. Yeni açtığım 20 günlük bir sitede içerikler ilk sayfa hatta ilk 3’e giriyor. Başka bir projede ise makale yayınladıktan sonra çok kısa sürede Featured Snippet aldım. Bu işler gerçekten manuel yapılacak gibi değil, sistem ciddi anlamda zaman kazandırıyor ve nokta atışı içerik ürettiriyor.

Ama asıl değinmek istediğim konu sistemin arkasındaki emek. Fatih gerçekten bu işi yaşayan biri. Sürekli geliştiriyor, yeni özellikler ekliyor ve kullanıcı geri bildirimlerini direkt dikkate alıyor. Özellikle Google’dan veri çekerek içerik üretme özelliği oyunu bambaşka seviyeye taşımış.

Bir eksik düşündüğünüzde ya zaten yapılmış oluyor ya da çok kısa sürede ekleniyor. Bu kadar ilgili ve hızlı geri dönüş yapan birine nadir rastladım.

Seo ile ciddi uğraşan herkesin bu iki sistemi birlikte kullanmasını gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Makale ve içerik üretimi artık Seo’nun en kritik noktası ve bu sistem bu işi gerçekten profesyonel seviyeye çıkarıyor.

Emeğin için teşekkürler fattih , gerçekten kaliteli bir iş çıkarmışsın 👏