Yaklaşık 1 hafta test ve kullanmam sonucunda yorumlarımı paylaşacağım.
İlk olarak bu fırsatı bana verdiği için Konu sahibi @fattih; 'e çok teşekkür ederim. Sistem gerçekten kusursuz ve hatasız çalışıyor. Özellikle düzenli kullanımda çok daha faydasını gördüm. Konuda paylaştığı vaad ettiği şeyleri gerçekten yapıyor. Yaptığım işlemlerin hiç birisinde hata vs hiç bir şey almadım. İşlem yaptığım site çok fazla rekabeti olan bir sayfa değildi fakat 5-6.sıralardan ileri çok gidememiştim. Bunun sebebi diğer sayfaların belediye sayfaları olmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Şu an bu kelimede 2.sırada ve hitlerim %60 civarında arttı. 1.Sıradaki site yine şehrin en büyük belediye sitesi. Şu an hala 2.sırada stabil şekilde duruyor.

Daha öncesinde konu ile ilgili görselleri faydaları vs resimleriyle konuya eklemiştim. Yine isteyenler olursa özelden istedikleri verileride atabilirim.

Kısaca bu sistemi yapmakta kimin parmağı varsa elleri dert görmesin. Kesinlikle anahtar kelimede üst sıralara oynamak isteyen kişilerin faydalanması gereken bir sistem. Tekrar @fattih; Bey'e emekleri için teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.