Fazla söze gerek yok 10 yıldan fazla süredir gerek destek, gerek kalite olsun, sorun yaşamadığım bir firma, yenileme kampanyasından 1 yıllık uzatma yaptım. Destek konusunda başarılılar Teşekkürler
Bu kadar uzun süredir yanımızda olmanız bizim için çok değerli. Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz, bir sonraki yenileme döneminde görüşmek üzere...
Kaliteli hizmet sonsuz destek için teşekkürler
Güzel yorumunuz bizi çok mutlu etti, teşekkürler. Kalitemizi ve desteğimizi koruyarak her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz.
Bir süredir kullanıyorum, stabilliği, hız durumu ve ayrıca destek kısmından çok çok memnunum, teşekkür ederim.
Murat Bey ve Serhat bey'e ayrıca desteklerinden dolayı teşekkürler.
Güzel geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz. Murat ve Serhat Bey ile özel teşekkürlerinizi mutlaka paylaşıyor olacağız. Bizi tercih ettiğiniz için biz teşekkür ederiz
İlk defa bu kadar ilgili bir firma ile çalışıyorum. Her türlü desteği hızlıca sağladılar bana. Üstelik ücretsiz hizmet de verdiler. Oldukça memnunum. Forumdaki arkadaşlara, bu işlerden uzak biri olarak kesinlikle tavsiye ediyorum. Memnun kalacaksınız.
Değerli yorumunuz ve içten tavsiyeniz için çok teşekkür ederiz. İlk deneyiminizde size bu güveni ve memnuniyeti verebilmek bizim için çok değerli. Teknik konuları hiç dert etmeyin, biz her zaman bir tık uzağınızdayız.
Toplamda alınan üçüncü siparişimizi oluşturduk az önce. Kaliteli hizmet, hızlı yanıtlar ve yardımlar ile işlerimi kesintisiz ve hızlıca yürütüyorum. Daha bir çok projede beraber çalışacağım. Gerçekten bu kadar ilgili bir firma ben de daha önce görmedim. Umarım hep böyle kalırlar
Memnuniyetinizi bu kadar samimi dile getirmeniz bizi çok mutlu etti. Hiç şüpheniz olmasın, aynı enerji ve kaliteyle yanınızda olmaya devam edeceğiz. Birlikte daha nice başarılı projelere...
gerçekten işin ehli, hızlı ve sorunsuz hizmet veriyorlar. sağolsunlar 2 yıllık paket satın aldım indirim uyguladılar. Sayfa yüklenme hızı ve performans gayet akıcı. İlgilerinizde dolayı çok teşekkür ediyorum.
Güzel yorumunuz ve samimi desteğiniz için çok teşekkür ederiz. 2 yıl boyunca hız kesmeden yanınızda olmaya devam edeceğiz. Memnuniyetiniz bizim en büyük motivasyonumuz, başarılar dileriz..
merhaba aktif olan 3 sitemi taşımayı planlıyorum detaylı bilgi ala bilir miyim
Merhabalar, özel mesaj ile bilgi verilmiştir.
Gecenin 3 de bile hizmet var işlem satin alinmiştir 👋
Hayırlı olsun. Biliyorsunuz internet hiç uyumuyor, biz de öyle.

Gecenin kaçı olursa olsun bir tık uzağınızdayız. Keyifli ve bol kazançlı çalışmalar dileriz.
Az önce Alastyr kalitesi ile ben de tanıştım. Gerek hız, gerek iletişim ve ilgisi ile muhteşem bir başlangıç yaptık. Nice projeler ve senelerimiz olacaktır umarım.
Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz. Kalitemizi ve ilgimizi hiç eksiltmeden uzun yıllar boyunca projelerinize eşlik etmek dileğiyle. Tekrar hoş geldiniz.