Hocam çok gecmiş olsun, inanın üzülerek okudum😔 Daha önce bundan 10 veya 15 sene önce çok uzun konuşmalarda nefes almayı unutuyordum, bir nefeste cümleleri bitirmek istiyordum istemsizce ve buda cümle bitiminde veya artık nefes almam gerektiği anki zorlanmamda nefes nefes kalmamla anlıyor ve ikinci cümleye başlamakta çok zorlamıyordum, ayrıca hem annem ve anne tarafındaki erkeklerde, hem babam ve baba tarafındaki erkeklerin hepsinde kalp sorunu vardı, ve benim sık sık kalp agrısı gögüste baskı mide bulantısı felan olurdu, Ekg,ultrason, emr , hatta yanlış hatırlamıyorsam 3d EMR denilen emr girdim damardan sıvı verip bakıyorlar, herşey normal olmasına rağmen, şikayetlerim aralıksız devam ediyordu... panik atak vardı, ve psikolojik olduğuna inandım ve psikologa gittik 3 veya 4 seans gittim, önce işten ayrıldım, daha sonra kalp sıkışması gögüste baskı gibi şikayetleri kendi bilinc altımdan kaynaklandığını öğrendim, inan bana şuan hiçbir şikayetim yok, arada kalp carpıntım oluyor çok nadir, onuda doktorun söyeldiklerini yapıyorum 30 sn sonra geciyor.. Konulurken nefes almayı unutmamda gitti.
kardeş kusura biraz uzun oldu ama benim sorunum pskolojikti sizde belki sağlam bir psikologa gitseniz, iyi olur düşüncesindeyim..

Tekrar çok çok geçmiş olsun.