Arkadaşlar, içimi dökmek istiyorum
Ben uzun süredir ciddi sağlık sorunlarıyla mücadele ediyorum. Sürekli yorgunluk, halsizlik, kas ağrıları
Öyle ki bazen ayakta duracak halim bile kalmıyor. Bunun yanında psikolojik olarak da çok zorlanıyorum; panik atak, sürekli korku ve endişe hali hayatımın bir parçası oldu.
Sabahları dinlenmiş kalkmam gerekirken tam tersine yorgun uyanıyorum. Ağzım kupkuru oluyor. Gün içinde nefes almakta zorlandığım anlar oluyor, hatta bazen sanki %1 bile nefes alamıyormuşum gibi hissediyorum.
Yaklaşık 6 yıldır bu sorunların peşindeyim. Gitmediğim doktor, denemediğim yöntem kalmadı diyebilirim.
KBBye gittim, nazal valv cerrahisi oldum, burun eti ameliyatı geçirdim. Dahiliye, kardiyoloji, nöroloji
sayısız bölüm gezdim. İlaçlar, iğneler, spreyler, bitkisel tedaviler
hiçbirinden gerçek bir sonuç alamadım.
Fizik tedavide fibromiyalji tanısı kondu. Ayrıca otonom sinir sistemiyle ilgili sorunlarım olduğu söylendi.
Ama benim en büyük sıkıntım şu: Bu otonom sinir sistemi problemi gerçekten bu kadar ağır nefes darlığı yapabilir mi? Çünkü yaşadığım şey basit bir nefes darlığı değil
Resmen nefes alamıyormuş gibi hissediyorum.
Nöralterapi, ozon tedavisi, biyorezonans ve daha birçok yöntem denedim. Ama hâlâ aynı noktadayım.
Ben artık gerçekten nefes almak istiyorum
Normal bir insan gibi yaşamak istiyorum. Bu durumu yaşayan, anlayan ya da bir fikri olan varsa lütfen yazsın.
Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Belki aynı durumu yaşayan bir arkadaşımız daha önceki deneyimlerini anlatabilir. Sağlık ve sıhhat dilerim.
25 Yıldır sektördeyim yaşım 39 bu işin başlıca sağlık sorunları, panik bozukluk, uykusuzluk, kas ağrıları v.s. hiç bişey sağlıktan önemli değil çok büyük paralar kazandım çok büyük paralar kaybettim hiçbiri sağlığımı geri vermedi.
Belirli bir süre dışında kesinlikle telefon ve pc den uzak kalın spor yapın.
Değerli bilgiler için teşekkür ederim. 😊🙏