Beğeni rozetine son 12 beğeni r10 rozetime son 9 varmı böyle hızlı yükselen
Maksat R10.net'de büyümek değil hocam.
R10.net'de büyümek acayip ama aşırı acayip
kolaydır. Taktiklerini biliyorum, her şey den evvel günlük 20 - 30 tane milletin ilgisini çeken ancak işe yarayan konu aç, zaten rozetler olsun, yine herkesin gözüne batarsın, burada ne değerli ve kıymetli insanlar var çoğunlukla kendilerini göstermiyorlar, nedeni ise şu : "
Tam anlamı ile.. BOŞ İŞLER" bu açıdan kıymetli karakterinizi / şahsiyetinizi bu tarz olaylara dahil etmeyin, daha çok gereksiz ve anlamsız konular yerine mantıklı ve ilgili konular açmaya bakın..
Her şey den evvel..
YouTube kategorisine rastgele günlük (30 tane) konu açarak her birinde benzersiz YouTube videosu ekleyerek yine her hâlükârda etkisini gösterecektir.
Asıl olay R10.net'de ünlü olmak ya da müdahil olmak değil, asıl olay farklı işlemler ve işlevi olan durumlar.
Dipnot: Kazancınız ve bel bağladığınız durum olarak R10.net'e muhtaç iseniz "
Konulara abanın.." her şeyin anahtarı aşırı konu açmak ve mesajlara doğrudan müdahale etmek ile alakalı.
Benim hoşuma gidiyor her konuya nerede ise yazmaya çalışıyorum, ancak bir zaman günlük 30 - 40 konuyu deneyesim var. Modetatör bilgisi dahilinde ve onayı dahilinde "
Spam olmayan... Bir biri ardına aynı konular olmayan ve her biri benzersiz olan konular sınırsız düzey de açılmaya müsaittir."