Bilmece adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba öncelikle hayırlı olsun. Günlük ne kadar zaman ayırmamız gerekir? Knight üzerinden botlar ile biraz kazanç sağlamıştım. Bunda daha fazla görünüyor. 1 pc kaç client kaldırır yani iyi bir pc mi gerekli yoksa standart 3 4k ya satılan pc ler yeterli olur mu?

Dönüş sağlarsanız sevinirim. İyi bayramlar.
Merhabalar. Çok teşekkür ederim. Günlük harcanan zaman hesap sayınız ve kazanç hedefinizle doğru ortantılı. Başlangıç için önerim tek pc 6 client için günlük 3-3.5 saat gibi bir ilgilenim gerekiyor. İyi bir bilgisayar ile rahatlıkla 10-12 client kullanabilirsiniz. Ortalama eski tip bir ofis bilgisayarı biraz zorlansa da 5-6 client açabiliyor. Yine daha fazla sorunuz varsa t.me/ncapremium adresinden ulaşabilirsiniz. İyi bayramlar

omurcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu işi tek elden yapmak ve daha fazla para kazanmak yerine neden birden fazla kişiye ögretip ve satıyorsunuz hocam.Konunuzu baştan sona inceledim.Verdiginiz verilere göre sizin satmayada ihtiyacınız yok.
Selamlar, yeterince incelememişsiniz sanırım konuyu. Öncelikle bu bir pasif gelir modeli değil, hesap sayısı arttıkça ciddi mesai ve ilgi gerektiriyor. Ayrıca bu yaptığınız yorumlar genelde çok uçuk kazançlar elde ettiği metodları çok ucuz fiyatlarla satan kişilere yapılır. Benim ciddi emek ve bilgi birikimiyle aylık ortalama net kazancım 70-80k. Bu rakam mevcut konjonktürde çok da acayip değil bence, sonuçta ana geçim kaynağım, ek değil.

Kendi ve müşterilerimin kazanç potansiyelini de bölmeyecek bir sistem yarattım. Tüm bu düzlemde ekstra gelir elde etmek için yazılımımı satmam gayet kabul edilebilir. Konuyu bu açıdan yorumlamanızı rica ediyorum.