Shakumakavelli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@forgive; Hangi localizasyonları sağlıyorsunuz, ücretlendirme hakkında detaylı bilgi alabilir miyim?
@Shakumakavelli;

Merhaba, tüm dillerde çalışma yapabiliriz. Fiyat ise Google Play tarafında ülke başına 6 bin lira, App Store tarafında ülke başına 5 bin lira. İkisini birden aldığınızda ülke başı fiyatı 10 bin lira. Ayrıca toplu alım yaptığınızda konudaki kampanyalarımız da mevcut. 2 premium ASO tool'u kullanıyoruz. Derin keyword araştırması yapıyoruz çalışma yaptığımız tüm ülkelerde - marketlerde. Türkçe açıklamayı ben, İngilizce açıklamayı ana dili İngilizce olan bir freelancer yazıyor benim direktiflerime göre detaylı keyword araştırmasından sonra. Diğer ülkelerde ise ASO tool'ları(birçok farklı yöntem ile, rakip uygulamaların sıralama aldığı keyword'ler, rakip metadata analizi vs. vs.) , yapay zeka ve Google Translate kullanarak keyword araştırması yapıyoruz. Açıklamayı ise yapay zeka yazıyor gerekli keyword'leri geçirerek. Uygulama adı, kısa açıklama, subtitle, keywords stratejisini belirleme ise tamamıyla benim kontrolümde oluyor. Sadece açıklama için yapay zeka kullanıyoruz diğer ülkelerde.

Son olarak yukarıda belirttiğim fiyatlar KDV dahil, tüm işlerimizde fatura oluşturuyoruz. Şirketiniz varsa gider gösterebilirsiniz. Şirketiniz yoksa da şahsınıza oluştururuz faturayı.

Konudaki WhatsApp üzerinden iletişime geçerseniz daha hızlı bir iletişim kurabiliriz.

onur01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iOS oyunum için arkadaştan 2 dilde aso hizmeti aldım. Kaliteli hizmet veren işinin ehli bir arkadaş. İlgisi için teşekkürler.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.