Merhabalar sevgili saygılı hocalarım dating app satın almak istiyorum ve sizlerden tecrübelerinizi yorumlarınızı almak istiyorum
Öncelikle bir yazılım şirketi kurup yayında veya yayına sokabilecek arkadaşlardan dating app uygulaması alıp işe koyulmak istiyorum merak ettiğim bazı şeyler var Türkiye'de bu yasak mı bazı uygulamalar yayından kaldırılıyor yayından kaldırılmaması için ne yapmalıyım şirkete bağlı olacağı için uygulamanın kaldırılma riski var mıdır veya uygulama içi satın alımlarım ve reklamlardan elde edeceğim geliri ödememezlik yaparlar mı
Belli başlı sosyal medyada bir kitlem var dating app e güzel indirmeler çekebilecek bir kitledir daha sonrasında influencerlar ile reklam çalışması yapıp ayrıyetten facebook instagram tiktok gibi platformlardan reklam vermeyi düşünüyorum ama araştırdığımda ödeme olmaması uygulama yayından kalkması yayınlanan hesabın silinmesi gibi bazı şeyler gördüm ve bu açıkcası beni korkuttu bir şirketim olacağı ve bu şirkete bağlı bir uygulama olacağı için böyle şeyler yaşansa da mahkeme yoluyla veya bir belge yoluyla tekrar bunları aktif edebilir miyim