referans olarak deneme sürem 6 saat sonra falan bitecek muhtemelen. ama zaten sabah direkt full sürümü aldım botun potansiyelini gördükten sonra. 6 karakterim şu an 35 olmak üzere. sağ olsun telegramdan da anında ilgilendi kendisi. 30 sayfalık kullanım kılavuzu yapmış içinde resmen her şeyden fazlası var. red ban ile ilgili bile bilgi ve tavsiye vermiş sırf o bile bana çok şey kattı. oyunda eski bir karakterimle denedim programı. objektif şekilde gördüğüm en kullanıcı dostu arayüz ve açıklamalara sahip. botu siz yazmışsınız gibi en ince ayarı bile yapabilmekle birlikte üstüne fareyi götürünce açıklamaları da çıkıyor. profesyonel işçilik var
pazar sniper ını geçtim, şimdiye kadar pazar listelemeyi pazarda dolandırmadan tek tıkla önüme koyan tek program. çok aramıştım böyle bir şey. verdiğim paranın her kuruşunu hakediyor sadece şu özelliği bile.
pazar sniper ı da çok seri çalışıyor. telegram bildirimlerini de kurdum telefona en ufak şeyin bile bildirimi geliyor.
en beğendiğim yanı da sadece bir exe çalıştırdım kurulum vs yok ve ilk kez bir botta antivirüsüm ötmedi. gerçekten emeğinize sağlık. çok başarılı
Değerli geri bildiriminiz için çok teşekkür ediyorum.