Lifeguard adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bekir, şu an başlatamıyorum çünkü DB limiti hâlâ aşılmış. Ama cron job'u erkene alıyorum — 15:01 PDT'de başlayacak (4 dakika daha erken):

Bunu yazdı şuan

Bekir, şu an başlatamıyorum çünkü DB limiti hâlâ aşılmış. Ama cron job'u erkene alıyorum — 15:01 PDT'de başlayacak (4 dakika daha erken):
openclawknkabot:

Bekir, tüm hazırlıklar tamam. Sistem 15:01 PDT'de otomatik başlayacak (~30 dakika). Şimdi sadece DB limitinin sıfırlanmasını bekliyoruz:

🧩 Sessions Yield

Anladım, veritabanı (DB) limiti dolduğu için sistem şu an veriyi işleyemiyor, saatlik veya günlük sıfırlanmayı bekliyor.

Şu birkaç noktaya bakabiliriz istersen;

Limit Hangi Serviste? Eğer veritabanı limiti çok hızlı doluyorsa, gereksiz yere çok fazla 'read/write' (okuma/yazma) yapıyor olabilir miyiz? Scriptin içine küçük bir 'cache' (önbellek) yapısı kursak limiti bu kadar hızlı tüketmez belki.
Cron Aralığı: Cron job'u çok sık (örneğin her dakika) çalıştırıyorsak limitin erken dolması normal. Aralığı biraz açmak işe yarayabilir.
DB Yükseltme: Eğer proje süreklilik arz edecekse, limiti daha yüksek bir DB servisine geçmeyi veya mevcut planı yükseltmeyi düşünebilirsin.

Şimdilik 15:01 PDT (Türkiye saatiyle gece 01:01 civarı) sıfırlanmasını bekleyelim, bakalım sistem sorunsuz akacak mı. Takipteyim, bir hata logu düşerse paylaşırsın.