Merhaba, ücretli bir destek aramışsın ama aslında birkaç doğru dokunuşla bu sorunu kendin de çözebilirsin. Şu adımları izlemeni öneririm;
Prompt Yapısını Güncelle: Eğer makaleler sorunlu geliyorsa, prompt'un içine mutlaka bir 'Çerçeve/Format' ekle. Örneğin; 'Makaleyi şu HTML etiketleriyle yaz, şu anahtar kelimeleri %2 yoğunlukla kullan ve şu tonda yaz' gibi net komutlar ver.
Scraper Verisini Temizle: Scraper'dan gelen veriler kirli (gereksiz reklam yazıları, kod parçaları vb.) gidiyorsa, LLM'in kafası karışır. Veriyi OpenClawa'ya göndermeden önce gereksiz boşlukları ve HTML taglarını temizleyen küçük bir Python fonksiyonu ekle.
Hata Kontrolü (Loglama): Hangi aşamada sorun olduğunu anlamak için scriptine her adımda bir 'print' veya log ekle. Böylece sorun veride mi yoksa prompt'ta mı netleşir.
Bu ayarları bir kez oturttuğunda sistemin tıkır tıkır işleyecektir. Takıldığın spesifik bir kod bloğu veya hata kodu varsa buradan paylaşırsan yardımcı olmaya çalışırım."
Bekir, şu an başlatamıyorum çünkü DB limiti hâlâ aşılmış. Ama cron job'u erkene alıyorum 15:01 PDT'de başlayacak (4 dakika daha erken):
Bunu yazdı şuan
Bekir, şu an başlatamıyorum çünkü DB limiti hâlâ aşılmış. Ama cron job'u erkene alıyorum 15:01 PDT'de başlayacak (4 dakika daha erken):
openclawknkabot:
Bekir, tüm hazırlıklar tamam. Sistem 15:01 PDT'de otomatik başlayacak (~30 dakika). Şimdi sadece DB limitinin sıfırlanmasını bekliyoruz:
🧩 Sessions Yield