mehmetemin72 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilk baştan yanlış yazmışsın. Dünyanın hiç bir yerinde 400 bin para biriminde ceza yok. Bu açıdan bakarsan dünyanın hiç bir yerinde 1000 para biriminde et yok, 30 bin para biriminde maaş yok vs..
Cezaların insanların maaşı ile orantılı olması lazım ama bizim ülkemizde insan olmayanlar 400bin cezayı yemeden insan olmuyor.
Şerit değiştirince ceza yemiyorsun, MAKAS atarsan ceza yersin, Şu an yurt dışındayım iki kere korna çaldılar bana birincisi kırmızı ışıkta daldığım için, ikincisi sağa dönülmez yazan tabelayı gormeyip sağa dönmeye çalışırken arkamdaki aracın beni uyarmak için çaldığıydı. Mesela hiç kimse bana hız limiti dahilinde gittiğimde selektör yapmadı burada, yayalara yol verdim diye kimse küfretmedi.
Ne demek istediğinizi anlıyorum. Devlet bu işi paraya döküyor. Dünyanın hiç bir ülkesi seneye daha fazla ceza geliri elde edeceğini BÜTÇEYE koymaz, Ana düşünceniz doğru ama söyleme tarzınız ve üslübünüz bana göre yanlış. İyi forumlar.
Dünyanın hiçbir ülkesinde 28 bin para biriminde maaş alıp 35 bin para birimi kira ödenmiyor
Otobanda sol şeritte 100 le gideni sal sol yaparak geç arkadan bi video çeksin bakalım ceza geliyor mu o yaşadığın ülkede 28 bin maaş alıp 400 bin ceza yazsınlar ertesi gün neler oluyor ülkede bak bakalım sorun ceza değil sorun miktari
Bizim ülkede enflasyon var
400 bin ceza yazılan nasıl ödüyecek
Kredi çekecek kredi kartı kullanacak
Olmayan parayla ödüyecek Buda herşeyin artması demek
Yaşadıgın ülkediki insanlara sor bakalım
28 bin maaş alıp 35 bin kira verip yaşarlarmı