Son birkaç gündür kendi sektörümde açılan konulara göz atıyorum tabiri caizse dilencilik gibi açılan konular mevcut alış fıyatlarını bıldıgımız neyın nekadar kaar bıraktıgınız bildiğimizden dolayı yüksek miktarlarda bir hizmetse sadece 50 100 tl gibi kaarlar ile satış konuları açıldığını görüyorum aynı zamanda bir insan kendi isteği ile sıradan random bir vakitte satış konusu açabilir fakat ben konu açmışım x hizmet için xx fiyatı vermişim bir arkadaş gelip ben konu açtıktan 5 dakika sonra benim konuyu çalıp 100 200 lıra daha ucuza aynı konuyu açarsa ben burda ticaretin dışında başka birşey de hissederim

Taban fiyattaki düzenlemeler bu aralar çok sıkılaşmış yönetimi tebrik ediyorum farketmişler açılan konulara kısa vakitte düzenlemeler yaptırıyorsunuz taban fiyatı uyguluyorsunuz açıkçası taban fiyatı biraz daha düşürebilirsiniz fakat gerçekten komik rakamlarda satış yapan arkadaşlar hakkında birkaç uyarıda bulunulması gerekiyor diye düşünüyorum bukadar ölücü olmakta dediğim gibi tabiri caizse dilencilikten başka birşey değil ticaretten soğuyoruz