Konuyu hortlatmak gibi olacak ama yeni gördüm. Valla web kodlama ve tasarım tarafında Replit başarılı diyebilirim. Sunucu kur, ortam ayarla, localhost ile uğraş işlemleiryle uğraşmak istemiyosanız ideal. Tarayıcıdan giriyorsun, kodu yazarken yapılanalrıda özetliyor. GÖrsel olarak sunuyor yan tarafta.

BEn core agent'ı 20$ oalrak kullandım. Şunuda söyliyim bakiye biraz çabuk bitiyor gibi geldi bana. işlem yaptıkça usage bölümünden kalan bakiyeyi görüyorsunuz. Kullandıkça öde olduğu içn gözüm hep oraya kayıyordu Uygulama yaptığı işlemleri kendisi denetliyor, ön izlemede sana sunuyor. ORdan aynı telefondaymış gibi mause ile butonları test edebiliyosunuz. Düzeltme isterseni tekrar işe koyuluyor. Ama her düzeltmede yeniden kod değiştirdiği için bakiye daha hızlı gidiyor. Bu nedenle. en az sayıda komutla düşünerek davranmanın daha önemli olduğunu gördüm. Bu konuda düşüncelerimi detaylıca burada anlattım

Şu da var. projeyi oluşturmak adına replit çok iyi ama ilerid erece bir şeyler oluşturacaksanız Cursorla çalışmak bana mantıklı geldi. Cursorun Agent sistemi gayet gelişmiş. Bu konuda kullandıysanız Wİndsurf'e çok benziyor yapısı. Buda Editleme yapabiliyor.