dnmzysnnn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorun ceza yazılması değil
Cezanın miktarını neye göre hesapladılar
Asgari ücret 28 bin
Emekli maaşı 20 bin
Açlık sınır 32 bin üstteki maaşı alanlar aç bile sayılmıyor ülkeniin yüzde 60 asgari ücret alıyor
Cezayı neye göre hesapladılar ben buna kızıyorum
Gelelim senin olaya kimsenin senin sağlını düşündüğü yok olay para toplamak
Yurtdışından döviz getirenler
Burada tl çevirip yüksek faiz alıyorlar
Sonra hem dövizden hem faizden karlı oluyorlar
Bunların parası nereden ödenecek
Senin düşünemedigin şeyler için itiraz ediyorum ben kurban bayramı geliyor
300 bin tl olur artık kurban
Sen ve senin gibi kişiler hak verdikçe fiyatlar enflasyon yükselecek gerçi boşa konuşuyoruz
Hocam şahsi düşüncem ülkede suç oranı zirveye çıktı ve adalet sistemi çöktü. En azından trafik suçlarını azaltacak her türlü şeye varım.

Enflasyonu arttıran şey trafik cezası değildir bu arada. Ekonominin yönetilememesidir.

Bugün ülke genelinde idam geri gelsin talebi var. İdamda orantılı bir ceza değildir baktığında.

Bu kadar ülkenin sorunu varken kimsenin umurunda değildi. Şimdi ucu kendisine dokununca herkes itiraz etmeye başladı.

Ben 25 yıldır trafik cezası yemiyorum yukarıda belirttim. Kurallara uymayanlar oturup düşünsün. Araba kullanmayı öğrensin. Bilmiyorsa da bedelini ödesin.

Gerekirse aracını satsın ödesin bir daha da trafiğe çıkmasın.

Araba kullanmak scooter kullanmaya benzemez diye düşünüyorum.

Son olarak "Senin düşünemedigin şeyler için itiraz ediyorum ben" her farklı düşüneni yetersiz görmeyi bırakalım.

Çok şükür fazlası ile düşünecek kapasitem var.

Hatta uyuşturucu satanların, cinayet işleyenlerin ve kamuyu zarara uğratanların malının hepsine çökülmeli.

Ceza dediğin can yakmalı ve ses getirmeli.

Bunun amacı ama gelir toplamak olur ama başka şey olur. Beni amacı değil yarattığı etki ilgilendirir.