ertunc23 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
100$ paketde de Opus 4.6 1M bağlam var.
Evet hocam

Saitama adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Harbi öyleymiş
Beni de bi tereddüte düşürmüştünüz hocam

FurkanAkman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben sürekli olarak /resume komutunu kullanıp büyük bir proje ile devam ediyorum ama hiç bu şekilde bir kullanım olmuyor.
Hocam gerçekten ilginç bir durum yaşadım anlamış değilim bende. Geçmiş konuşmayı yüklemek, benim tokenlerimi neden tüketiyor mantığa aykırı. yeni bir harcama yapmıyorum sonuçta, harcadığım tokenlerin olduğu session'dan devam ediyorum. Gerçi çok tokenlik de değil gibi. İlk ekran görüntüm ile ikinci ekran görüntüme bakın lütfen. İlkinde /resume demiştim. Diğerinde ise bi kaç prompt girerek ufak bir işlem yaptırdım. Sonrasında kullanım oranım iki katına çıktı.

ertunc23 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://claude.ai/settings/account Burdan Active sessions kısımına bak hocam.Başkası da login olmuş olabilir aklıma o kısım geldi.
Buraya baktım hocam. Telefonum, claude terminal ve claude web olmak üzere 3 active sessions gözüküyor. Son giriş tarihleri de doğru. En günceli terminal olarak gözüküyor.

lastasmile adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
opus modeli seçiliyken böyle oluyor. opusa soru sorduğunda alt ajanlar çalıştırıyor kendisi bakmıyor, alt ajanların yanıtlarını değerlendiriyor sadece. alt ajan kullanımları asıl harcamayı yapıyor ama kullanımda gözükmüyor. subagent kullanma diyebilirsin ya da bunu kurallarına ekleyebilirsin.
Deneyebilirim hocam, direkt prompt ile mi veriyoruz bunu peki?

SinemBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende de pro paket var, opus'ta kullanmıyorum, 5-6 saatte %25 yedim weekly kullanımı. 2 gün yetmeyecek bile. Garip olan şey, free paketlerde bile daha fazla kullanabiliyordum, pro'ya geçince hiç bir artış olmuş gibi hissetmiyorum. Opus kullansam eyv ama yok.
Sizde benimle benzer bir durum yaşamış olabilirsiniz hocam

Bu arada arkadaşlar dün terminali kapatmadan bilgisayarımı uyku moduna aldım. Bugün açtım ve açık olan terminalden devam ettim. Bir sorun yaşamadım ama çözüm bu şekilde olmamalı. Benim kullanım yüzdemin fırlamasını /resume'a yoruyorum ama belki de başka bir şeydir artık bilemedim gerçekten...