Merhabalar, hepinizin bayramını kutlarım, sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle.
Amatör olarak uğraştığım bu sektörde uzun uğraşlar sonucu nihayet ilk uygulamam olan 'Akıllı Dolap' projesini hayata geçirdim. Bu süreçte çok fazla motivasyonum kırıldı açtığım konularda da destek olan çok kişi vardı belki de onlar sayesinde motivasyonum geri geldi onlara burdan teşekkür etmek istedim.
Uygulama linki https://play.google.com/store/apps/d...killidolap.app
Uygulamam israfı önlemek için düşündüğüm bir proje. Kullanıcılar eklemek istediği ürünü isterse manuel isterse barkod okutarak listesine ekliyor, daha sonra son kullanma tarihini yazıyorlar ve uygulama son kullanma tarihi yaklaşan ürünle oldukça bildirimler göndererek bozulmaya yakın olan ürünü değerlendirerek israfın önüne geçmeye çalışıyor. Çeşitli tarifler de ekledim ki kullanıcılar zorlanmadan buradan tarifleri görebilir (daha geliştiriyorum eksikleri fazlaca var). Bir diğer özellik market listesi aslında burda biraz kendimden yola çıktım çünkü market listesi yapmadan çıktığımda alacaklarımı hep unutan biriyimdir bu yüzden market listesi kısmı ekleyerek direkt ne alacağımı görebiliyorum.
Uygulamada eksikler var bunları görüyorum ve düzeltmek için çalışıyorum vaktimin az olması sebebiyle tabii süreç bieaz yavaş ilerliyor.
Siz değerli kullanıcılardan da bir kaç yorum görmek isterim özellikle deneyimli olanların tavsiyelerini çok çok önemli. Her yorumu dikkatlice okuyorum şimdiden çok teşekkür ederim.