günlük 500 TL kazanan 4 günlük uygulamamın hikayesidir....
Bu yazılımcıların neden arkalarında insanları koşturduğuna bir türlü anlam veremiyordum. Benim de böyle biri ile çalışmışlığım vardı. ( ite kaka çalışıyoruz )
son mesajlaşmalarımız şu şekilde;
Neyse dedim ki bu adamın peşinden koşmayacağım ve kendim yapay zekaya yaptıracağım dedim uygulamayı. Hiç bir şey bilmeden cahilliğime antigravity satın aldım 4600 küsür TL ye. ulen birde baktım ki ne söylersem yazıyor. Hatta tarayıcıyı açıp firebase bile bağlıyor kendisi. Muazzam bir şey bu zeka...
neyse oturdum başına ki acayip bağımlılık yaptı. abartısız tam 15 saat falan uğraştım bitirdim ve attım markete.
Çattt uygulamam yayında. 250 -300 küsür Tl reklam geliri, günlük te 150 tl civarı uygulama içi satış. 500 Tl civarı bir para.( 50 TL nin hesabını yapmayın ) bu gün dördüncü gün.
ve hiç olumsuz yorum yapan da olmadı.
VE O GÜZEL YORUMLAR...
Kötü yazılımcı artık istediğimi yaptıracak kadar yazı yazmayı öğretti bana ...
iyi bayramlar.
Hocam merhabalar, uygulama hayırlı olsun öncelikle. Uzun süredir yazılımla uğraşıyorum fakat bu r10 piyasasında ölücü ai yazılımcıları mevcut. Şuan siz konu açsanız web sitesi ile ilgili interneti kapatmak zorunda kalırsınız çünkü herkes yapıyor 500 tl 1000 tl ye web sitesi yapan var artık. SS de de attığınız gibi böyle boş adamlarla uğraşacağınıza gerçekten yapan, her şeyi ile ilgilenen yazılımcılar bulun fiyat düşük olduğu için değil kaliteli olduğu için seçin. Sizin böyle bir sorunu yaşamanızın en büyük sebebi kaliteli değil ucuz yazılımcı bulduğunuz için. Kaliteli dediğim basit bir işe bile 50 60 bin fiyat verenler var onlardan bahsetmiyorum. Fakat şuan r10 da acayip ai ile yazılım yapmaya çalışan yazılımcı var adam ai dan yaptığı belli 3 4 komutla adamların admin paneline giriyoruz 😄. Sizin bu yaptığınız da aynı bunda da açıklar olacaktır bunları kapattırmanız gerek şuan hazır çok büyümemişken gerçek bir yazılımcıya teslim edip açıkları, hataları düzeltmesi gerek. Yapay zekayı siz hatasız yapıyor diyorsunuz fakat öyle değil burdaki çoğu arkadaş kodu yazdırıyor hataları düzelt diyor yapay zeka kendi hatasını nasıl çözücek onu doğru görüyor zaten 😄. Bu yüzden yaptırmak şuan da hala mantıklı gerçekten yapan ai lar var mı var ama illaki bir yerinde bir açık var ve bu açık uygulama veya web site sahibinin davalık olmasına sebebiyet bile verir.