Yani kısacası kızı bırak mi diyorsunuz eğer öyleyse çok doğru söylüyorsunuz kafamda var öyle bir şey
karşıdaki kişi sizin şikayetinizi, hoşunuza gitmeyen şeyler için bir çözüm üretemiyorsa bu sadece ilişkide değil arkadaşlıktan, işte, ailede her şeyde, kendi mesafenizi ona göre koymanız gerekiyor bunu başarmanız lazım hocam diğer türlü her şeye bağımlı hale gelirsiniz. Kendi sınırlarınız olması gerekiyor.
Şu bu huyu sevmiyor ondan vazgeçeyim, bu şunu sevmiyor bunuda yapmayayım böyle hayat mı geçer?
3 mart 2024 tarihinde eşimle tanıştım 8 aralık 2024 de nişanlandık 30 mayıs 2025 de evlendik nişan ile evlilik sürecinde hoşumuza gitmeyen ne varsa çıktı piyasaya, ben istanbulaydım izmire taşındım nişandan sonra yan yana gelince çok şey ortaya çıktı eşim beni bir defa kırmamıştır bu konularda, onda bir şey hoşuma gitmediyse tamamen ortadan kaldıramıyorsa azaltmıştır, tamamen ortadan kaldıramıyorsa düzeltmiştir, tamamen ortadan kaldıramıyorsa iyileştirmiştir, yani karşıdakinde hoşunuza gitmeyen şeyleri hep kendinizden silmeye kalkarsanız yolun sonu çok iyi değil ayrıca benide asla yanlış anlamayın ilişkide, dostlukta, arkadaşlıkta kendinize saygınızı yitirmeyin, sınırlarınız olsun. bu sana uymuyorsa, uymuyordur karakterinizi değiştirmeyin, güzelleştirin