Anladım hocam. 100 dolarlık planı kullanıyorum. Geçmiş konuşmadan devam etmek geliştirme sürecini hızlandırır ve context sayesinde proje hakimiyetini daha üst seviyede tutar diye düşünerek /resume ile devam ediyordum. Her pc kapatıp açtığımda veya terminali kapatıp açtığımda yeni konuşma başlatırsam projeye olan hakimiyeti de düşük olmayacak mı? Bunun için sizin uyguladığınız bir çözüm önerisi var mıdır?
Teknik olarak evet projeye olan hakimiyeti düşer ama sadece ihtiyacı olanları bulur. Eğer kod bilginiz yoksa tüm projeye hakim olsun ben en az riski alayım diyorsanız ve limitleriniz yetmiyor ise 200 dolarlık pakete geçmek gerekecek. Ama yaptığı şeyi anlıyorsanız, bunu yapıcam onay vermiyor musun dediğinde "hayır onun mantığı o değil, bak şu dosyayı da incele" diyebiliyorsanız mevcut planınız ile her özellikte yeni sohbet açmanız daha iyi olur. Sonnet kullanmakta bir tercih ama opus'a gelen 1 milyon bağlam sınırı harika olduğu için hiç girmiyorum bile oraya.
Bunun yanı sıra antropic'de her özelliğe yeni pencere tavsiye ediyor yüksek ihtimalle. Özellik bitince ve farklı bir konuda mesaj atınca yeni sohbete yönlendiriyor beni genelde