Merhabalar, problemi çözdüğünüze sevindim. Fakat şu uyarıyı yapmakta yarar var. Google yeni bir websiteye direkt olarak trafik akmasını artık sevmiyor. İlk başlarda sıralamaları, indexleri uçursa da domainin patlamasına yol açabiliyor. Düşük trafik olumlu olabilir ama dikkatli olunmasını tavsiye ederim. Websiteyi yavaş yavaş yükseltmekte fayda var. Onun dışında, yazıları güncellemek Google tarafında şöyle bir sinyale yol açıyor, "Bu yazıyı sevsem de sevmesem de güncelleme yapılmış, demek ki burada otomatik bottan ziyade bir insan müdahalesi var, daha sık ziyaret etmeliyim.". Son açtığım domainde hiçbir seo işlemi yapmadım, yapay zekaya yazdırdım yazıları ve finans sektörü( Google finans gibi YMYL kategorilerinde yeni websiteleri istemiyor normalde). Fakat bu sefer farklı olarak domaini dinlendirdim. 1 hafta boyunca hiç yazı girmedim ve birkaç günde bir yazı girmeye başladım. Şu an domain alınanı 1 ayı geçti ve Google index veriyor ve sıralamalarda da çıkıyor. Yavaş hareket etmenin pozitif etkisi olduğunu düşünmekteyim, bunda şans faktörü de var tabii ki. Size de bol şans dilerim.