Ne istediğinize göre değişir eğer çok kapsamlı bir şey soracaksanız evet daha iyi ama atıyorum basit bir şey cevabı belli bir şey soracaksanız atıyorum 'Türkiyenin başkenti neresidir?' gibi, böyle olduğunda bir anlamı olmuyor. Tamamen aratacağınız şeyin kapsamına göre değişiyor çünkü yapay zeka da googledaki veriler ile çalışıyor ve bu sistemler hızlı ve doğru yanıt verme üzerine kurulu, size ne kadar geç cevap verirse o kadar çok veri biriktirip o kadar detay ya da fazla çözüm yolu sunabilir.
Hocam AI nedir sorusuna cevap verir gibi olmuş

Ben zaten biliyorum bunu. 5.4-Pro kullanıyorum kapsamlı işler için uzunca süredir. Şimdi Pro'yu da ikiye ayırmış. Standart ve Genişletilmiş diye. O yüzden sormak istemiştim. Neyse istek attım. Sonuca göre bir fikir edinirim.
Bunu sorma nedenim esasen şu. Örnek veriyorum; ChatGPT'nin derin araştırma (deep research) özelliği aslında Thinking modelinden bile zeki bir model değil. Böyle farklılıklar var. Bunlara deneye deneye ulaştım. O nedenle bu yeni gelen Pro'nun zeka seçimini de kullanıp, deneyimleyen arkadaşlar olduysa diye sormak istedim. Yoksa senin anlatmak istediğin şeyi ben 3 yıldır biliyorum zaten. Teşekkürler yine de.