A.AY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Harmonik BAT Formasyonu varmış 28 kasımda long sinyali yakmış
2.5 3r lık bir işlem varmış.
Günlük grafik baktığımdan hedef alması biraz sürmüş

Hocam oncelikle cok tesekkur ederim bugun haberlere baktim
Alt kisimda link biraktim.
Benim anlamadigim nokta her nekadar hisseler sp500 endexine duyarli olsa bile bazi hisslerin pozitif ayrisimasi lazim.
Gubrenin uretiminde direk dogalgaz kullaniliyor ve Amerika'dan 7 kat ucuz dogalgaz kullandigi halde sirket nasil zarar eder anlamiyorum
Evet bu sirket borxc yuku olan bir sirketti ama Amerika'nin en buyuk gubre sirketi.
Bugun VAdeli piyasasina baktim ve piyasa bugunde eksi yazabilir diye cikma planim var.
Benzer hisseler var Nutrien (NTR) dunyanin en buyuk potasyum ureticisi oda %2.3 eksi kapattiktan sonra gece %1.5 arti yazmisti gece piyasasinda ve oda bugun sabah sifirlanmisti.
Gidisat kotu gozukuyor ben bugun bir artis zor diyorum Alim yaparken bir hatali davranisim stop koymamam buyuk sorun meydana getirdi ama iyi bir tecrube oldu bana.
Ilginc bir durum Petrol artarken artacak firma dusuyor.

Gumus konusunda 72 zor geldi cikislar zor olacak enflasyonist politikada baskilaniyor.
Ayni enflasyonist ortamda borsada baskilaniyor. Kotu haberler vs ama inenilmaz dustu ben
Ayni sekilde borsa cok kotu durumda ABD de ve buda hisseleri olumsuz etkiliyor.

Bugun cikmayi dusunuyorum, sebebi Nutrien (NTR) firmasinin bile gece piyasasinda %1.5 arti yaptigi halde sabah saatlerinde satis yemesiydi.
Bu bana cok iyi bir ders oldu
Mosiac 32 dolarlardan 26.20 lere bir %18 dusrtu ence bu haberler onceden icerden haber alinip fiyanlandi ama bence hala buyuk risk tasiyor. Tabi ilk dususte kar satislarindan di %18 buna baglayamayiz ama senin fikrini sormak istedim sen bu konuda ne dusunuyorsun fikrini paylasirsan sevinirim.
Bu arada vadeli piyasalarda SPX 500 bugun cok az bir kusuratla yesil yansada bugun satislar gelir ve yine hisseler dusecek gibi gozukuyor.
Bana inanilmaz bir deneyim oldu. Boyle sacma bir olayda gormedim

Tesekkur ederim.

Mosaic hissesi marj endişeleriyle satış önerisine düşürüldü

https://tr.investing.com/news/analys...u-93CH-3818155

Ekleme %10 zararla stopladim bana cok iyi bvir ders oldu.
Ilginc olan btc bukadar dusmedi ya sacmaliktan baska birsey degil Stop loss islem yapmamak sart