herkesin bayramı mübarek olsun🙏❤, sevdiklerinizle sağlıklı huzurlu nice bayramlar geçirirsiniz inşallah

ama yaşadığım bir durumu da paylaşmak istiyorum gerçekten anlam veremedim, bir ticaret yaptık daha bana yazılmadan etmeden direkt eksi trade verilmiş

Dün arefe günü yoldayım memlekete gidiyorum gece saat 11 suları neymiş ürünü patlamış acil kod yetiştirmesi gerekmiş o yüzden vermiş bu kadar mı düşünçesiz olduk biz hayır öncesinde ne bir mesaj var ne bir uyarı direkt puan kırılmış, bu nasıl bir mantık gerçekten ?

insan önce yazar konuşur çözüm arar, bu şekilde direkt işlem yapmak ne kadar doğru ?

konuyu da report ettim tüm belgeleriyle birlikte ayrıca yapılan bu hareketten dolayı ücreti de iade ettim çünkü benim çalışma prensibimde böyle şeyler yok

r10 yönetimine de soruyorum bu şekilde habersiz verilen eksi trade normal mi yoksa keyfi işlem mi sayılıyor ?

herkes işini düzgün yapsın kimse kimsenin emeğiyle böyle oynamasın Sonuçta burası büyük bir platform ben kazancımı %80 buradan kazanıyorum ve profilimdeki olumsuz negatif puanı gördükçe sinir oluyorum kusura bakmayın kafanızı ağrıttım

saygılar sevgiler iyi tatiller diliyorum 🙏