A.AY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hangi hisse yada hisseler aldın. Bir grafiğine bakayım.
ben bugun inanilmaz bir hata yaptim
MOS aldim ve %8 zarar ettim.
4 saat 8 saat 1 gun sat gosteriyordu.
Hatta gunluk supertrend buy modunda iken long stop yani yukselme stopu yani yukselmenin bittigi yere stopta koymadim aceleme geldi. Hatta buna hic bakmamistim
ATR bile baksam dalgalanma 1.6 dolarmis %5 stop da koysam cok iyi olurdu onuda yapmadik.
Sebebi lan dedim dogalgaz pahali enflasyon var bozolama girdim ve boyle bir zarar ettim.
Satmadim %15-20 zarara kadar gogus gerecez bundan sonra yaopcak birsey yok
Hata neden yaptim dersen BAris soydana rtacak diyince, Devrim aklil artabilir diyince uzun vade dusunuyor onlar gerci bende bakmadim birde oyle bir hata yaptim ki
Gunlukte esek kadar sat sinyali vermisti Kademelide almadim direkj girdim halkiki 1000 dolar 1000 dolar girebilirdim hep korku aman artar hepsiyle alayuim kafasi.
Baya bir zarar rttim ama bana cok kiyi bir ders oldu.

MOS yani MOSIAC firmasi 0.7 defter degerinin altinda islem goruyor. fiyat kazanc iyi temettusu var.
altta ikili dipip var bakalimne olcak gorecegiz. Birde bu enflasyon sebebiyle millet borsadan cekildi. Bence ondan asiri dustugunu dusunuyorum.

PEtrol bir kere ciktiktan sonra 32 test edip %18-%20 dustu.
Ha ben enden aldim ikinci neden duydu ya dedim petrol 70 dolarda iken ki seviyelerinde geziyor fiyat 28.32 girdim. Dun ve bugun %8 filan dusus yasadim.
Bakalim neler yasayacagiz. Birde hisseleri ozellikle gecemi yoksa borsa acilincami almakk veya biorsa kapanisindami almak daha mantikli bilemiyorum. Analiz yapmadan daldim
Bu arada bu kagitta 28 den alip 28,90 satip %3 kusur kar etmistim totalde zararim %5 filan.

Tesekkur edeirm bir bakarsan sevinirim.