KemalSen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış düşünmüyorum dostum, tek zaman aralığından bahsediyorum, 15 dk lıkta bir kişinin OBO dediği grafiğe bir başkası Range diyebiliyor, oluşan sağ omuz belirgin değil onu omuz yerine saymam diyebiliyor. Diğer başka kişinin TOBO dediği grafiğe, bir başkası hayır tepede tobo olmaz diyebiliyor, tobo sadece dipte olur diyebiliyor. Senin çizdiğin trende, diğeri böyle trend mi çizilir, yanlış çiziyorsun diyebiliyor. Bunları yıllardır yaşıyoruz ve yıllarca da yaşamaya devam edeceğiz. Bu değişmeyecek.
Yazdıklarımdan formasyonlar yalan anlamı çıkmıyor aslında, bende yeri gelir formasyonlara göre işlem alırım. Teknik analizin bir parçası. Fakat yazdıklarımı tekrar okursan formasyonların eskisi kadar tutarlı olmadığından bahsettim. Eskiye nazaran formasyonları daha çok patlatıyorlar.

Sen para kazanabiliyorsan formasyonlara devam et dostum, Teknik analizde tek doğru yok, binlerce yöntem var para kazanmak veya kaybetmek için.

Zamanin varsa bu videoyu izler misin. Burda da formasyon kullanılıyor. Bakalım videoyu izledikten sonra yine aynı görüşte olur musunuz.

https://youtu.be/Ubaf96GFnHY?si=JPTYnOjFGcr9h1wu