Orun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
opus 4.6 dan daha iyi hmm
Opus : tabi efenim.

ultibil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cursorda mı kullanılıyor sadece?
Öyle ise pahalılıktan yanından geçilmez
Evet sadece cursor da kullanılıyor.

soylenmezsmt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar,
1.5 modeliydi herhalde bundan önceki sürümünü de kullandım tamamen berbat.
Sadece kod yazıyor.
Ne yazdığını bilmiyor,ihtimalleri düşünmüyor.
Örneğin sizler claude sitesinde sıfır hesap açıp hiç bir skill/bilgi vermeden a sitesine istek at b verisini scrape et dediğinizde size hangi kütüphane ile yazılacağını(sen request dersen o x kütüphanesi daha verimli gibi öneride bulunuyor) ve isteği öyle yazıyor,hatalarda/internet kopmalarında vb. "if" durumları ekliyor. Tam kapasiteli bir yazılım yapıyor.
Ama compeser tam tersi request ile yaz,if durumlarını bile söylüyorsun yamuk yamuk yazıyor.
Bence zamanınzıa yazık,1 hafta deneyimledim ve 1 haftam boşa gitti tamamen sistemlerimi kendim tekrardan revize ettim ve düzelteyim derken daha da kötü yapıyor bilginiz olsun.

Ayrıca 2. fotoğrafta eklediğiniz tweetde hiç bir performans verisi yok sadece hız ve fiyatından bahsetmiş,10 saniyede yapıp birbirine karıştırılan bir zekadansa 30 saniyede yapıp adam akıllı sekans parçası veren zekayı tercih ederim.
1.Fotoğrafta gene parayı kullanmışlar,sadece performans kullansalardı sanırım Claude geçecekti.
Selamlar, daha önce composer hiç kullanmadım, sadece yeni yayınlandığını duydum paylaşmak istedim herhangi bir alakam yok, sevgiler saygılar.