elfiza adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@neto; Hocama katılıyorum. Bu arkadaşın dinlendirilmesi gerekiyor artık. Hayatta her şey Galatasaray'dan ibaret değil. Futbol konuşmanın da bir adabı var. Bu arkadaşın durumu holiganlık ve hastalık boyutunda maalesef. Yönetim en azından bu arkadaşın futbol konularına bir kısıtlama getirmeli diye düşünüyorum. Kimse burda 7/24 Galatasaray muhabbeti çekmek zorunda değil. Burası bir teknoloji forumu sonuçta.
Senin Neto hocanın açtığı provakatif Fener konularını bu konu sahibi açsa şimdiye ban yemişti.Bırakın bu algı işlerini işiniz gücünüz sizden olmayan insanları linçlemek.Dış güçlere gerek yok sizin gibiler varken.

Bu forum genel bir forum futbolla alakan yoksa gelip niye fener trollüğü yapıp insanlara saldırıp algı yapıyorsun.Fenerli troller birleşmiş obisa ya saldırıyorsunuz tek gelin tek meydanı boş buldunuz sallayın bakalım.

Liverpool dan 4 yemek için ilk önce şampiyon Ligi'nde oynamak lazım.Sizene ne şampiyonlar liginden Galatasaray'dan.Sizin rakibiniz Karagümrük,Beşiktaş,Çaykur Rize vs...Hadi kendi işinize bakın hadi...