hocam şöyle bir şey var, siz bedeninize uymayan bir kıyafet veya herhangi bir aksamı bozuk bir teknolojik alet almıyorsunuz.
kullanıcı olarak ne aldığımızın bilincinde olalım. siz bir sanal sunucu alıyorsunuz ve bu firmanın da sağladığı bir standart var, tüm müşterilerine aynı şablonlardan sanal sunucuları oluşturup oluşturup hizmet sağlıyorlar ve takdir edersiniz ki büyük çoğunluk memnun. sizin işinize yaramaması, kişisel sebeplerden iade talebinde bulunmanız, size tahsis edilen ip adresini beğenmemeniz vs vs gibi durumlar firmaya iade yapma zorunluluğu yüklemez. sonuç olarak sanal bir hizmet alıyorsunuz, sunucunuz ulaşılabilir mi? evet ise sorun yok. kesinti/erişim problemi oluyor mu? olmuyorsa sorun yok. harici iade sebepleri firmayı tabiri caizse bağlamaz, bunu onları savunmak için söylemiyorum tabii ki insiyatif alınıp memnuniyet açısından iade sağlanabilir fakat doğru ve kitabına uygun olan budur. hiçbir yerden vds alıp iade beklentisinde olmamak lazım, global firmalar da dahil. ben hostingdunyam kullanmıyorum
@febzen; kullanıyorum memnunum ve bu tür durumlarda da hoşgörülü yaklaşıyorlar, sunucu arayışınız varsa tavsiye ederim.