@mistarin;
konunu biliyorum. arada bakıyorum.
IDE yapısını seviyorum. AG - Cursor - Kiro gibi. bunlara kolayca skill vs eklemelerini kendi chat ile yaptırabiliyorum. kural dosyalarını kolayca değiştirebiliyorum.
Senin önerdiğin yapıyı VS Code ile nasıl yaparım bilmiyorum.
Şimdi coder değilim. Amatör manada işler yapıyorum.
Ezberci olunca görmeden de deneme yanılma yapmak istemiyorum açıkçası. Kiro'yu bile video ile seyrederken baktım. Hala acemiyim. Emir veriyorum - taslak veriyorum, kendi kural dosyasını hazırlatıyorum.
Paylaşılan veya AG skillerini dizin olarak gösteriyorum, projemize uygunları SKILL - kural - Analiz amaçlı olarak ekle diyorum..
Ezbercilik çok zor.
Hatta bu forumda alıntı ile cevap verme özelliği nasıl yapılır onu bile bilmiyorum. haberin olsun diye nick ini ekledim
Yoksa senin fiyatına hiç yorum yapmadım...
Bişeyide ben öğreteyim faydam dokunsun

Aslında bütün piyasada gördügün AI IDEler hepsi Visual Studio Code'un modifiye edilmiş reskin halidir ve elbette MCP Rules Skills gibi kavramlar Copilot'ta da var, ve DeepSeek'in tek başarısı 1günde ABD borsalarında piyasayı dumping yaptırması haricinde başka bi faydası yoktur gelişme indekside zayıf kalmıştır siz Haiku kullandıgınz için Claude 4.5 kullanıyorum diye düşünüp diger opus ve sonnet modelleri ile kıyaslamanız çok yanlış, open source şuan Kimi ve zAI harici pek iyi bişey yok açıkçası. siz bi kaynaktan referans alarak baktıgınz için diğer tarafları pek odakta tutmuyorsunuz gözünüze daha iyi gelmesi normaldir hocam

iiyi kodlamalar