Diğer konuya şöyle yazmıştım
Alıntı
Bırakın hikayeyi masal okumayı.
Gs ve Fb taraftarları arasında hasımlık vardır.
Gs taraftarı asla içten Fb başarılarına sevinmez. Fb taraftari da GS başarılarına içten sevinmez.
Birbirinizi kandırmayın.
Sizde biliyorsunuz ne olduğunu.
Alexli zamaninda Fb tutardım. Uzun zamandır takım tutmuyorum. Fbye dilediğiniz şeyi söyleyin. Asla üzerime alınmam. Yılardır şampiyon olamayan Fb benim artık takımım değil.
Ama gece gündüz sabah akşam Gs için devamlı konu açmak, Gs in her haberini konu açmak holiganizmdir. Ve Holiganizm bazı zamanlarda cinayet bile işlemiştir. Aşırıliğa Holiganizme karşı olmamız lazım.
Takım için can almak can vermek çok kötüdür. Sözde futbol birleştirici bir spordur. Ama Turkiyede hasımlığa dönüşmüştür.
Doğru valla. Ben şuan takım tutmuyorum da, Alex zamaninda Fb"liydim. Yemin ederim. Gs yerine Fb bugün oynasa Liverpool ile bu sefer Fb"liler Türkiye kaybetti dese aynı tepkiyi Gs'lilar verir. Hepiniz iki yüzlüsünüz. Dürüst olun biraz. Turkiyede Fb ile Gs'lilar arasında hasımlık vardır. Birbirleri ile ezeli düşmanlar. Yok yunan tohumu falan diyenlerin tamamı Gslı. Bayraktan utan diyenlerin tamamı Gslı. En fazla rakip takımın Avrupa'da 10 - 0 kaybetmesini istemezsiniz en iyiniz. Ama muhakkak kaybetsin istersiniz.
Biraz dürüst olun ve doğruyu söyleyin. Fb'liler Gs'in hep Avrupa'da hep yenilmesini ister. Gs'lilarda sonsuza dek Fb'nin Avrupa'da hep yenilmesini ister. Ve bu olduğunda büyük keyif alır. Her iki takım taraftarı da ülke çıkarı zerre umurunuzda olmaz. Biraz erkek olun ve gerçekleri itiraf edin.
Ülke çıkarı yunan tohumu vatana ihanet tamamı palavra. Iyisimi birbirinizin ezeli hasmı olduğunuzu itiraf edin.