Boş mezar bulsa aha hazır bulmuşken öleyim de yatayım diyecekler var. Bir ürün satıyorsam fiyatı şu diyorum. Hesapta verdiğim fiyatın yarısı var diyerek olursa alayım diyor. Tamam kalanı sonra verin dediğim de ise sonrasını bilemem hocam da olur mu dıyorlar. Sonra kalite arıyorlar yani hile katıp versen sonra da desen ne kadar para o kadar köfte o zamanda adımızı cıkaracaklar yapamıyoruz. Ama 1 lavaş parasına tavuk döner et döner isteniyor.
Emeğe saygı mı? Hocam hiçbir şeye saygı yok ki. Ulan bir sey soruyorsun. Satırlarca yazıyoruz. Almayacaksan da bir teşekkür ederim de. ALmayacağım de. Alacakmış gibi güveniyorsun iyi yarına şu kadar gelecek diye belki cebindekini ona göre harcıyosun. Adama dönüyorum "Hocam sanırım vazgeçtin" diye ona da dönüş yok. Kimse kusura bakmasın insanlar bi güzel söver böyle tiplere.
Dağda yetişmiş gibi davrananlar var ayıptır kaba bir insan olmama rağmen genellikle almayacak/satmayacakta olsam dönus yapıyorum. Yani biraz kibrinizi yenin saygı gösterin mağara adamı olmadıgınızı gösterin de bir tesekkur edin.
Vallahi biri olumsuzda olsa dönüş yapınca artık sevinir oldum.